Een fietstas voor de e-bike kopen? Welke fietstas is het meest geschikt voor mijn e-bike? Dit is onbeslist een goede vraag om te stellen. Dit is vooral afhankelijk van het type elektrische fiets en de betreffende accu. Voornamelijk de accu is een bepalende factor om te bepalen of deze fietstas goed past. De meeste e-bike fietstassen passen op het grootste gedeelte van de e-bikes, maar dit is zeker geen garantie. Let er goed op dat er voldoende ruimte zit tussen de accu en de bagagedrager. Mocht de accu op een andere plaats zitten als bij de bagagedrager, dit is dan helemaal geen probleem. Wanneer de accu bij de bagagedrager zit, let dan wel even extra goed op! Bij het kopen van een fietstas is er meestal sprake van een haaksysteem. Hierbij is het belangrijk dat de drager voldoende ruimte heeft, niet knelt en zo goed kan draaien.

Meet de ruimte tussen de accu en de drager!

Een fietstas voor de e-bike kopen? Veel verschillende fietstassen voor e-bikes zijn er beschikbaar. Dit is aangenaam, iedereen kan zo voor de gewenste e-bike fietstas kiezen, geheel naar eigen wens en smaak! Daarbij zit er verschil in de uitvoering, bijvoorbeeld een enkele (aan één kant) of dubbele fietstas. Deze kan vooraan of achteraan de e-bike worden bevestigd op de gewenste manier. De montagemogelijkheden verschillen per e-bike, hier dient goed rekening mee te worden gehouden. Wanneer de accu onder de bagagedrager zit dan is een dubbele fietstas meestal geen enkel probleem. Dit komt omdat er in dit geval geen sprake is van bevestiging door haken. Let er goed op of de brugmaat aan beide kanten breed genoeg is voor de drager. Dit zorgt ervoor dat iedere tashelft goed in balans is.

Koop de beste tegen een scherp prijsje!

Een fietstas voor de e-bike kopen biedt talloze mogelijkheden. Allerlei varianten, maten, merken, kleuren en designs zijn er beschikbaar. Sommige fietstassen zijn speciaal bestemd voor boodschappen of het vervoeren van andere spullen. Het aanbod van fietstassen, dit is zeer uitgebreid. Niemand kan zeggen dat de gewenste soort fietstas voor de e-bike er online niet bij is. Vergelijk gerust de vele fietstassen die er zoal beschikbaar zijn. Wie de moeite neemt om het aanbod goed te vergelijken, vind zeker de beste fietstas. Kijk goed welke aanbieder deze het goedkoopste aanbiedt. Vergeet daarbij niet de betrouwbaarheid van de (web)winkel te controleren.

Bron: Clarijs Fietstassen

Write A Comment