Heb jij echt een nieuwe bril nodig, maar is shoppen niet helemaal jouw ding? Bij Croon Glasses, dé webshop voor hippe brillen kan je jouw bril online uitkiezen. In plaats van de winkels af te struinen bestel jij jouw bril eenvoudig thuis vanuit de bank!

Een groot aanbod aan hippe brillen

Croon® is een webshop met een groot aanbod aan hippe brillen voor iedere gelegenheid. Wij kennen de laatste brillentrends  waardoor jij er gegarandeerd trendy uitziet met één van onze monturen. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!

 

  • Leesbrillen: Een suffe en oubollige leesbril is verleden tijd! Leesbrillen zijn tegenwoordig namelijk verkrijgbaar in diverse hippe monturen en kleuren. Weg met het ‘taboe’, want het dragen van een leesbril is namelijk heel normaal boven de 40. Wanneer onze ogen achteruit gaan en we een bril nodig hebben om alles weer scherp te kunnen zien, is het wel zo fijn dat deze bril er ook leuk uitziet. Met de leesbrillen van Croon Glasses kom je goed voor de dag en is stijlvol leesplezier een garantie!

 

  • Multifocale brillen: Hou je van gemak? Dan is een multifocale bril zeker iets voor jou! Deze praktische bril heeft speciale glazen waardoor je zowel dichtbij als veraf goed zicht hebt. Hierdoor hoef je jouw bril niet continu op en af te zetten, waardoor deze ook nog eens minder snel beschadigd. Bij een multifocale bril loop het glas met de gewenste plussterkte langzaam over naar glas zonder sterkte. Hierdoor kan jij eenvoudig schakelen. En dat is goed nieuws, want met al die hippe modellen draag jij jouw bril het liefst de hele dag!

 

  • Zonnebrillen: Je kunt er niet genoeg hebben! Deze hippe bril wordt gedragen op zonnige dagen en ziet er super trendy uit. Naast dat het je ogen goed beschermd tegen de zon maakt een zonnebril je zomerse outfit helemaal af. Zonnebrillen zijn er in verschillende vormen, kleuren en formaten. Bij Croon Glasses vind je daarom altijd een zonnebril die bij jou past. Kan je niet kiezen tussen al die leuke brillen? Dan kies je er toch gewoon twee! De zonnebrillen van Croon® zijn namelijk ook leuk voor je portemonnee.

 

  • Leeszonnebrillen: Lijkt het je niet heerlijk om nooit meer te hoeven kiezen tussen een leesbril en zonnebril? Het kan! De speciale leeszonnebril heeft zonwerende glazen met plussterkte. Hierdoor kan jij ook in het zonnetje genieten van een boek of tijdschrift. Het voordeel van een leeszonnebril is dat de bril er precies hetzelfde uitziet als een normale zonnebril. Hierdoor heb jij heel de zomer trendy leesplezier! Wil jij jouw bril online uitkiezen? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Croon Glasses.

Kies jouw gewenste sterkte

Een bril online uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Voordat je jouw nieuwe bril besteld bij Croon Glasses is het verstandig om je ogen eerst op te laten meten door een opticien. Zo weet jij precies welke sterkte je nodig hebt en kan je de bril optimaal benutten. De hippe brillen van Croon® zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende plussterktes, zoals +1, +2 en +3. Hierdoor zijn onze trendy brillen geschikt voor bijna iedereen!

Bestel jouw bril online bij Croon Glasses

Waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje in de webshop van Croon Glasses en kies een hippe bril die bij jou past. Dan zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk van je nieuwe bril kan gaan genieten. Een bril online uitkiezen was nog nooit zo makkelijk!

Write A Comment