Als jij harde lenzen draagt, dan heb je een lenzenvloeistof nodig die daar geschikt voor is en Menicare Plus is dan een uitstekende optie. Het uitkiezen van de juiste lenzenvloeistof is belangrijker dan je misschien denkt. De vloeistof zorgt er niet alleen voor dat je lenzen worden gereinigd, maar ook dat je hoornvlies ze niet afstoot, dat ze netjes op hun plek blijven zitten en dat ze geen bacteriën en vuil je ogen in brengen. Het draagcomfort dat jij ervaart komt dus grotendeels voort uit de keuze voor je lenzenvloeistof. Voor harde lenzen is Menicare Plus dan één van de opties die je hebt.

Menicare Plus alles-in-1

Zoals vandaag de dag bij zoveel lenzenvloeistoffen het geval is, is Menicare Plus een alles-in-1 reinigingssysteem voor je lenzen. Moest je vroeger met verschillende producten in de weer om je lenzen te onderhouden en schoon te maken, vandaag de dag doe je dat met één. Aan het einde van de dag doe je je lenzen in hun lenzenhouder en vul je deze met lenzenvloeistof. Terwijl je slaapt zorgt deze vloeistof ervoor dat je lenzen worden gespoeld, gereinigd, gedesinfecteerd en gehydrateerd. De volgende ochtend doe je ze schoon in, heb je helder zicht en voel je je lenzen nauwelijks. Menicare Plus is zo’n alles-in-1 oplossing voor harde lenzen.

Overstappen naar een andere vloeistof

Heb jij last van jeukende en geïrriteerde ogen? Zijn je ogen vaak rood en droog, is je zicht minder en heb je veel last van oogontstekingen? Dan is er een goede kans dat dit veroorzaakt wordt door de lenzenvloeistof die je gebruikt. Als je besluit over te stappen, dan kies je je vloeistof uit door eerst een selectie te maken. Dat betekent dat je alleen de opties bekijkt die passen bij het soort lenzen dat je hebt (hard of zacht) en dat je vloeistof kiest die past bij het soort ogen dat je hebt. Voor droge ogen is er bijvoorbeeld vloeistof die extra hydraterend is en voor mensen met gevoelige ogen is er vloeistof zonder conserveringsmiddelen.

Ga eerst naar je opticien

Wil je Menicare Plus lenzenvloeistof proberen, dan is het verstandig om de overstap te doen samen met je opticien. Je laat je ogen eerst testen om te zien hoe gezond ze zijn. Je vraagt dan direct aan je opticien over het type ogen dat je hebt, omdat je daar je lenzenvloeistof ook op uit kunt kiezen. Vervolgens schaf je een kleine fles Menicare Plus aan, een reisverpakking bijvoorbeeld, en gebruik je het een paar weken. Je hebt dan zelf al een idee over hoe het aanvoelt, maar laat je ogen toch weer testen. Geeft je opticien ook het groene licht, dan kun je de overstap veilig maken.

Je lenzenvloeistof kopen

De beste plek om Menicare Plus te kopen via de website van Lens2Day. Daar vind je volumekortingen en kun je direct een aantal flessen inslaan. Aangezien je nu zeker weet dat dit de juiste lenzenvloeistof is voor jou, is een miskoop uitgesloten.

Write A Comment