Een bruiloft plannen is een geweldige ervaring. Je kiest de perfecte jurk, de locatie, en ook over de decoratie en het eten staat meestal al iets vast. Bij het plannen van een bruiloft mag een geweldige uitnodiging natuurlijk niet ontbreken. Wanneer je besluit om een trouwkaarten set te bestellen, kun je heel wat tijd en stress besparen. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over trouwkaarten sets, zodat jij de kaarten van je dromen kan bestellen.

Wat is een trouwkaarten set?

Een trouwkaarten set is een complete set van kaarten die bij elkaar passen en met elkaar in harmonie zijn. Je kan denken aan de uitnodigingen, bedankkaartjes, het menu, de tafelkaarten en andere kleine details. Bij Having a Party kan je kiezen uit verschillende ontwerpen waarbij de hele set in dezelfde stijl wordt geproduceerd. De ontwerpen zijn altijd consistent waardoor je gasten direct weten dat deze kaarten van jou afkomstig zijn.

Waarom kiezen voor een trouwkaarten set?

Er zijn tal van redenen waarom je hiervoor kiest:

  • Het is gemakkelijker en minder tijdrovend om één gehele set te bestellen.
  • Het bespaart stress en het risico op vergeten kaartjes.
  • De set zorgt voor een prachtige look van je bruiloft: alles is op elkaar afgestemd en creëert zo één prachtig geheel.
  • Een set kaarten kan je vaak voor een lagere prijs aanschaffen in vergelijking met het separaat bestellen van kaarten.

Waar moet je op letten bij het samenstellen van een trouwkaarten set?

Je wilt uiteraard dat alles perfect aansluit bij jouw wensen en stijl. Let bij het samenstellen op volgende punten:

  • Bepaal welke kaarten je eigenlijk nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld naast de save-the-date kaart ook een reminder om de uitnodiging niet te vergeten? Moet er een gastenlijst worden opgesteld met de tafelnummers?
  • Check op voorhand of elk kaartje in dezelfde lay-out kan worden gebracht. Is dit niet zo, dan kan dit de look en feel van de trouwkaarten set verstoren en het minder samenhangend laten ogen.
  • Verder kan je jezelf de vraag stellen of je graag verschillende kleuren wilt verwerken in de set. Als je een themakleur hebt gekozen, werk dan met accentkleuren die terugkomen in de gehele set.

Wat kost een trouwkaarten set?

De prijs van een trouwkaarten set hangt af van de opties die je kiest. Bij Having a Party hebben we al trouwkaarten sets vanaf €2,75 per set (inclusief enveloppe). Hierbij zijn de volgende kaarten inbegrepen: een save the date kaart, een uitnodiging, een bedankkaartje en een tafelkaartje. Wil je een completere set? Dan kan dit uiteraard ook, maar de kosten zullen hoger liggen dan deze startprijs.

Conclusie

Een trouwkaarten set is een prachtige en handige oplossing om tijd en stress te besparen bij het plannen van je bruiloft. Door de consistente ontwerpen, zorg je voor een prachtige uitstraling die past bij jouw wensen en stijl. Raadpleeg Stijlvolle Trouwkaarten voor het ontwerpen van jouw trouwkaarten set.

 

Write A Comment