Ben je op zoek naar die nieuwe perfecte spijkerbroek? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Kijk naar jouw figuur en wat je zou willen verbergen of juist wilt accentueren. Wil je dat jouw billen er optisch groter uitzien? Dan kun je kiezen voor kleinere achterzakken met een klep en versieringen. Ook wanneer je brede heupen hebt die je wil accentueren kun je kiezen voor een spijkerbroek met een recht uitlopende pijp om zo een balans te creëren. Voor elk figuur is er een passende spijkerbroek te vinden bij Brams Paris. Zowel voor mannen als voor vrouwen kun je terecht voor een perfect aansluitende jeans.

Handige werkbroek voor mannen

Naast een brede selectie aan spijkerbroeken voor mannen en vrouwen kun je ook handige werkbroeken vinden voor mannen. Deze werkbroeken hebben extra zakken om gereedschap in op te bergen en je duimstok in te bewaren. De broeken zijn daarnaast voorzien van bescherming op de knieën zodat je knieën beschermd zijn wanneer je vaak op je hurken werkt. Zo blijft de broek langer mooi en je knieën ook. 

Verschillende kleuren spijkerbroeken

Naast de standaard blue denim heb je de keuze uit diverse kleuren spijkerbroeken. Zo heb je de lichtere variant, de donkere, de zwarte en nog veel meer. De spijkerbroeken komen ook met diverse wassingen en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een vale look of een broek met gaten. Kies je voor een stretchbroek of liever een broek met wijde pijpen? Voor zowel de zomer als de winter zijn er diverse spijkerbroeken te vinden. De een komt tot je enkels en de ander tot de kuit of boven de knie. Zo kun je een spijkerbroek scoren die past bij het seizoen.  

Hoe meet je de de juiste maat?

Bij de aanschaf van een spijkerbroek kan de maat per winkel enorm verschillen. Op de website zie je vaak een maattabel staan waarbij je zelf kunt gaan uitrekenen met een meetlint wat jouw omtrek en lengte is. Op die manier kun je spijkerbroeken kopen die perfect aansluiten bij jouw figuur en weet je zeker dat je de juiste maat hebt.

Write A Comment