Als Fashionista ben je bij Musthave Fashion aan het juiste adres! Musthave Fashion is regelmatig op zoek naar de nieuwste en leukste musthaves. De musthave is natuurlijk waar het allemaal om draait in de modewereld, zoals de bekende uitdrukking ‘there’s no business like showbusiness’ geldt dat natuurlijk ook voor de modewereld.

Fashion trends top 5

Wat betekent dit jaar voor de trends op het modegebied? Welke trends komen en welke trends gaan? Zijn er musthaves die in dit jaar nog net zo trendy zijn als het afgelopen jaar? En weet je wat het leukste is aan de modetrends? Lees hierover alles op Musthavefashion.nl. De modetrends zijn leuk te combineren. De echte fashion trends van dit jaar zijn dan ook vaak een combinatie van meerdere trends. Hieronder zijn enkele trends van nu beschreven.

  1. Flared pants

Skinny jeans mogen nog, maar in 2019 zijn de flared pants helemaal in! Niet in jeans-vorm, maar de stretchy, comfortabele variant. Deze hangt inmiddels bij iedere fashion liefhebber in de kast. De flared prants zijn in verschillende kleuren, printen en stofjes verkrijgbaar. Van zwart tot rood, van panterprint tot sterretjes en van velvet tot metallic. We zijn nog lang niet klaar met de flared pants!

  1. Dierenprints

Dierenprints zijn de afgelopen jaren te zien, maar komen steeds meer in de spotlight. Naast de panter en de slang komt nu ook de krokodil om de hoek kijken. Je vindt de dierenprints op verschillende soorten mode artikelen, bijvoorbeeld op schoenen, tassen en broeken. De dierenprints bevatten veel verschillende kleuren, waardoor je vervolgens geheel naar eigen smaak de juiste print kunt uitkiezen, wat bij jou past.

  1. Cowgirls

We zien het alweer in de winkels hangen: cowboy kleding en accessoires! Niet alleen de cowboy laarzen zijn helemaal weer terug in de mode industrie. De rest van de cowgirl outfit mag ook direct je kast in! Van korte suèdine jasjes met franjes tot grote bruine riemen, van veter kettingen tot grote hoeden. Je zult het allemaal weer terug zien in de winkels en online webshops!

  1. Alles dat glimt

Met de feestdagen dragen we graag een mooie chique jurk met glitters. Je hoeft niet te wachten tot en met de feestdagen om glitters te dragen. We gaan namelijk al glitteren het nieuwe jaar in. We raden je aan het glitteren een beetje op te bouwen, om er voor te zorgen dat je rond kerst niet bezweken bent aan een glitter overdose. Combineer je glitters met casual items en bouw de hoeveelheid bling gedurende het jaar op.

  1. Oversized schouders

De schouders worden weer een echte statement. Deze trend komt uit de jaren ’80. We hadden ons voorgenomen om ons niet meer te laten verleiden tot het dragen van enorme schoudervulling en pofmouwen, maar toch lijkt het dragen van schoudervulling weer op te komen.

Fashion trends van Musthave Fashion

Als het goed is ben je nu helemaal op de hoogte van de laatste trends. Musthave Fashion doet er alles aan om jou zo veel mogelijk nuttige informatie te geven, zodat jij altijd up to date bent met de nieuwste trends op het gebied van fashion. Heb je nog een leuk nieuwtje over de fashion trends of wil je graag jouw ervaringen delen? Laat dan een reactie achter!

Write A Comment