Het haar van mannen kan net zo vervelend zijn als dat van vrouwen. Niets gaat vanuit zichzelf. Zo blijft het haar niet omhoog wanneer dat zou moeten, niet opzij als je dat wel wil en ook niet vanzelf naar achter. Zonder de hulp van stylingproducten hangt je haar er een beetje somber bij. Keune Style begrijpt dit en heeft verschillende producten die je hierbij kunnen helpen. Maar wanneer moet je nu wax, gel, pasta of pomade gebruiken? Iedere man kan zijn haar als een professional stylen, zolang je maar de juiste producten gebruikt. Naast de wax, gel, pasta en pomade heeft de Keune Style Man-lijn ook shampoo, conditioner en zelfs scheergel in het assortiment. Alles om de man te voorzien van een zo optimaal mogelijke uitstraling!

 

Wanneer gebruik je welk Keune product?

Haargel is het meest gebruikte product voor mannen om haar te stylen. Gel wordt voornamelijk gebruikt om het haar in perfecte shape te houden nadat het is gestyled. De Keune Classic Gel doet niets anders dan dat! De Keune World-Class Wax is meer voor de messy out-of-bed look. De wax kan zowel mat als glanzend zijn! Keune Power Paste is perfect voor mannen met kort tot half-lang haar en is heel eenvoudig te verdelen. Dit zorgt voor een goede hold en weinig glans. De Keune Original Pomade is een eenvoudig te gebruiken product dat zorgt voor definitie en subtiliteit in het haar. Deze pomade is op waterbasis, en daardoor een stuk minder vet dan andere producten. Perfect voor dik of krullend haar!

Keune Style-lijn online bestellen

Binnen de Style-lijn van Keune vind je veel meer verschillende producten. De lijn is speciaal ontwikkeld om iedere hair goal te realiseren. Textuur, glans, fixatie, protectie en volume. De Keune Style-lijn heeft alles in huis voor ieder haartype en iedere haarwens. Wrijf een beetje van een product in je handpalm en verdeel het in handdoekdroog haar. Vervolgens geef je het haar de juiste style en je bent ready to go! Kijk voor de hele lijn met Keune Style producten in de webshop. Of bestel de Keune Style Power Paste bij kapsalonslinds.nl!

Write A Comment