In 1986 werden de merken Moustache en Emanuelle van Rattan Chadha samengesmolten om Mexx te creëren. Voeg aan de eerste letters van de namen kusjes (XX) toe en Mexx is geboren! Het idee hierachter was dat de twee mannen- en vrouwenmerken samen nog meer een statement zouden kunnen maken. Dat lijkt helemaal te kloppen, want tegenwoordig is Mexx een merk dat bij talloze modeliefhebbers ontzettend bekend is.

Mexx dameskleding om van te genieten

Mexx is een modemerk voor vrouwen die echt zijn. Voor dames die niet het perfecte modebeeld willen nastreven, maar gewoon van het leven willen genieten. De collecties bevatten daarom veelzijdige casual kledingstukken die jarenlang mooi blijven en die je kunt blijven combineren. Met Mexx dameskleding kun je alle kanten op tijdens het moderne dagelijkse leven, zodat je zowel op het werk als in je vrije tijd kunt stralen in een stijlvolle look met Mexx kleding.

Talloze mogelijkheden met Mexx

Tegenwoordig is Mexx een total lifestyle brand. Onder andere kleding, schoenen, brillen, parfums en accessoires sieren het aanbod. Van top tot teen kun je jezelf dus hullen in de kwaliteit van Mexx. Je vindt diverse basis items in het aanbod waarmee je steeds opnieuw diverse mooie outfits kunt creëren. Je vindt ook verschillende statement kledingstukken die echt de aandacht kunnen trekken. Zo kun je aan iedere look een eigen draai geven om een outfit samen te stellen die perfect past bij jouw stijl.

Mexx dameskleding bij Sans-Online.nl

Ben je al nieuwsgierig geworden? Ontdek dan het uitgebreide aanbod met Mexx dameskleding bij Sans-Online.nl. Je vindt bij ons verschillende soorten kleding van het populaire merk. Natuurlijk mag je altijd vragen stellen wanneer je nog niet zeker bent over je keuze. Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen!

Write A Comment