Met de zomer in zicht, zijn er natuurlijk weer allerlei verschillende trends die opkomen. Zo is de trend voor deze zomer op het gebied van schoenen, de sandaal. Waar sandalen tot enkele jaren geleden vaak werden geassocieerd met saai en oubollig, is tegenwoordig niets minder waar! Om je een idee te geven wat de trends voor deze zomer zijn op het gebied van sandalen, hebben we de meest populair trends voor je op een rijtje gezet.

Leren slippers

Uiteraard mag de leren slipper in dit overzicht natuurlijk niet ontbreken. Deze slippers zijn perfect om zowel casual, als ook casual chique te dragen. Waar deze slippers/schoenen tot enkele jaren geleden vaak wat minder ‘sexy’ werden bevonden, zijn ze helemaal weer terug van weggeweest. Sta dus niet raar te kijken, wanneer je ze deze zomer in alle schoenenwinkels ziet staan!

Instappers

De trend van deze zomer op het gebied van sandalen, zijn toch wel de instappers. Deze sandalen zijn ideaal om zowel overdag als ‘s avonds te dragen. Vooral gezien het feit het om instappers gaat, maakt het dat deze schoenen perfect zijn om even snel aan en uit te trekken. Kortom, een absolute aanrader dus!

De traditionele sandalen

Ook de sandalen zoals we deze oorspronkelijk kennen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Of we het nu hebben over Tamaris sandalen of andere sandalen, de kans dat jij ze in de schoenen winkel in allerlei soorten en maten voorbij ziet komen deze zomer, is ontzettend groot.

Welke sandalen zijn het meest geschikt voor mij?

Zoals je kunt zien lopen de trends nogal uit één. Dat betekent wel, dat de kans aannemelijk is, dat er een type sandaal bijzit waar jij jezelf wel mee kunt meten. Kortom, het is dus volledig afhankelijk van je eigen smaak en ook vooral stijl welke jij kiest. Wel is het belangrijk rekening te houden met een goed voetbed. Gezien het feit je in principe de nodige uurtjes op je sandalen loopt, is het belangrijk dat ze de juiste ondersteuning bieden. De kans dat je anders last krijgt van je voeten, rug of overige ledematen is dan vrij groot. Je doet er daarom dus ook goed aan, om vooral de eerste keer goed te kijken wat bij je past. Dit kun je natuurlijk zowel in een fysieke winkel doen, als online.

Write A Comment