De meeste vrouwen vinden rolstoelkleding niet heel stijlvol, hip en trendy. Dat komt omdat de meeste bekleding van rolstoelen heel praktisch is en dat het er daardoor ook heel praktisch uitziet. Het design van de rolstoelkleding heeft als nadruk het stigma van hulpbehoevendheid. Dit stigma is juist het tegenovergestelde hoe de meeste vrouwen zich in een rolstoel voelen. Vandaar dat diverse soorten trendy rolstoelkleding op de markt is verschenen om vrouwen in een rolstoel zich beter te laten voelen.

Een nieuw gevoel creëren met hippe rolstoelkleding

Met trendy nieuwe rolstoelkleding voor dames op de markt zit je niet meer vast aan het stigma van saaie hulpbehoevendheid kenmerkende rolstoelkleding. Met een ander soort rolstoelkleding krijg je een fijn en onafhankelijk gevoel. Met dit soort rolstoelkleding wil je gezien worden en dat kan voor veel vrouwen in een rolstoel als een heerlijk gevoel worden ervaren. De kleding van de rolstoel is niet langer meer dan een beperkende factoren in je doen en laten. Het is namelijk een factor met genoeg kansen. 

Wat voor soorten kledingstukken zijn er te koop?

Het assortiment voor rolstoelkleding bij dames is divers en er is een groot aanbod te vinden bij online webshops. Zo is het mogelijk om te kiezen uit kledingstukken zoals tassen, pullovers, jeans, broeken en jassen. Genoeg aanbod dus om uit te kiezen en je goed te voelen als je onderweg met je rolstoel bent. 

Waar bestaat trendy rolstoel kleding uit?

Omdat rolstoelkleding hip en trendy is betekent het niet dat het niet meer functioneel is. Rolstoelkleding moet natuurlijk altijd als eerste functioneel blijven. Goede rolstoelkleding bestaat uit elastische materialen om de wrijving met het huid minder te maken. Maar ook bestaat het uit verstevigd materiaal waar kleding in contact komt met de rolstoel. Daarnaast is er een aangepaste vorm zodat de rolstoelkleding een stuk fijner gaat zitten. Daarnaast bevat de hippe rolstoelkleding uit zakken en zijn makkelijk te bereiken vanuit een zithouding positie. Kies voor stijlvolle rolstoelkleding welke een stuk vlotter zijn dan de status quo. Hiermee wordt bedoeld dat de rolstoelkleding net lijkt om een kledingstuk uit een kledingzaak. Op Kinetic-balance.nl vind je een ruim assortiment rolstoelkleding voor zowel dames als heren.

Write A Comment