Scoor de tofste dames schoenen bij Sacha! Nieuwe schoenen nodig? Bij Sacha hebben we voor ieder wat wils. Onze uitgebreide collectie zorgt ervoor dat je sowieso slaagt. Of je nou van sneakers of van hoge laarzen houdt, we got you covered! Ben je benieuwd naar wat voor soort dames schoenen je bij Sacha allemaal kunt vinden? Lees dan snel verder!

Hoge laarzen

Hoge laarzen zijn niet meer weg te slaan uit het fashion landschap en bij Sacha is het aanbod aan hoge laarzen de afgelopen tijd dan ook explosief toegenomen. Het voordeel van deze laarzen is dat ze in allerlei soorten, maten en kleuren beschikbaar zijn en je ze op vele manieren kunt stylen. Ga jij voor een stoere hoge laars met chunky zool op een spijkerbroek, of voor een beige variant voor onder een blousejurk? Bij Sacha hebben we in ieder geval genoeg hoge laarzen in ons dames schoenen assortiment!

Sneakers

Ook sneakers maken een belangrijk onderdeel uit van onze collectie. Zo heeft Sacha bijvoorbeeld verschillende dad sneaker modellen, maar ook on-trend sportieve sneakers met een frisse witte zool. Wie denkt dat dames schoenen alleen vrouwelijk zijn is bij Sacha niet aan het goede adres, sneakers for the win!

Loafers

Natuurlijk speelt Sacha ook in op de tofste trends op dit moment, zoals de loafer trend. Deze schoentjes zijn de laatste tijd razend populair geworden en zijn dan ook niet weg te denken uit de collectie van dames schoenen. Bij Sacha vind je deze schoenen van de beste kwaliteit in verschillende kleuren, zoals in het zwart en in het latte.

Chelsea boots

Tot slot is de chelsea boots categorie absoluut onmisbaar binnen dames schoenen. Deze laarzen die te herkennen zijn aan hun elastieken zijpanelen zijn ware eye-catchers. Neem bijvoorbeeld de chelsea boots in een chocolade bruine variant, dé trendkleur van dit moment.

 

Write A Comment