Copenhagen sneakers zijn sinds kort een eigen nichemarkt geworden. Ze zijn stijlvol, comfortabel en duurzaam. Deze schoenen bestaan ​​al sinds het begin van de 20e eeuw en ze zijn nog steeds super populair. Als je moeite hebt om het perfecte paar Copenhagen sneakers voor jezelf te vinden, maak je dan geen zorgen. Er zal altijd iets voor je zijn dat aan je stijl en behoeftes zal voldoen.

Lage sneaker

Snapped Up Kicks is een klassieke Copenhagen sneaker. Deze lage sneakers hebben een eenvoudig ontwerp. Ze zijn alleen gemaakt van leer en rubber. Ze zijn ook ideaal voor dagelijks gebruik en voor formele kleding. Ze zijn ook comfortabel genoeg om de hele dag of nacht te dragen, maar je kunt ze ook combineren met je beste pak als je er scherp uit wilt zien.

Classic Low

De Classic Low is een lage sneaker die al sinds de jaren ’60 bestaat. Deze schoenen kunnen bij bijna elke outfit worden gedragen, van jeans tot joggers tot shorts en rokken. Ze zijn ook een geweldige optie voor mensen met bredere voeten, omdat ze door hun brede pasvorm gemakkelijk te dragen zijn. Als je op zoek bent naar een meer minimalistische schoen die niet veel demping of ondersteuning van de voetboog heeft, dan is deze stijl perfect voor jou.

Hoge sneaker

De hoge sneaker is de meest populaire Copenhagen stijl. Hoge tops bieden je een geweldige manier om te pronken met je persoonlijkheid, met een breed scala aan kleuren en materialen die beschikbaar zijn. En als je op zoek bent naar iets met een beetje meer flair dan de klassieke low-top scooped bootie of mid-top chukka, dan is dit de perfecte stijl voor je. Hoge tops zijn er in zowel leer als canvas, dus er zijn tal van opties, afhankelijk van wat voor soort look je wilt.

Patronen met hoge inzet

Behalve dat het een stijlvol en functioneel schoeisel is, is het patroon met hoge inzetten ook een geweldige manier om je te onderscheiden van de rest. Het is niet nodig om altijd sneakers met patronen te dragen, maar als je ervoor gaat, kies dan patronen die je elke dag kunt gebruiken. Strepen werken meestal het beste als ze minimaal zijn. Als je te veel hebt, kunnen ze je outfit overweldigen, maar een paar dunne strepen aan de zijkanten van je sneaker voegen net genoeg visuele interesse toe zonder overweldigend te zijn. Paisleys zijn een andere klassieke keuze voor schoenen omdat ze eenvoudig maar toch opvallend zijn. Zoek naar paisley afdrukken die niet te overweldigend zijn. Een paar grote paisleys zullen alle luide kleurencombinaties die je elders in je outfit hebt, in evenwicht brengen.

Write A Comment