Ben je gewend om casual, maar toch zakelijk naar kantoor te gaan in de winter? Dan kun je dat eenvoudig bereiken door het combineren van een coltrui en pullover, maar wat zijn nu precies de juiste tips om deze twee kledingstukken te combineren en hoe doe je dat? Hieronder meer informatie over coltrui en pullover combineren: zo doe je dat.

Coltrui onder een kostuum

Een nette heren coltrui kun je eenvoudig dragen onder een getailleerd kostuum. Kies een dunner model coltrui, zodat het niet te warm wordt en draag hier je kostuumjasje open overheen, zo heb je een perfecte winterse formele outfit voor op kantoor.

Coltrui onder een spijkerjack

Ga je voor de meer speelse casual look? Combineer dan een coltrui met een spijkerjack. Je kunt een coltrui in diverse kleuren kiezen en daar het spijkerjack overheen dragen. Stijl de outfit vervolgens af met een mooie spijkerbroek en stoere mannen laarzen en je casual winter outfit is geboren. 

Alleen een coltrui dragen

Uiteraard is alleen een coltrui dragen ook prima als je het snel warm hebt, maar toch netjes voor de dag wilt komen met een coltrui. Je kunt een coltrui naar kantoor eenvoudig dragen in combinatie met sneakers en een pantalon. Heb je het snel koud? Dan kun je nog een dun, naadloos T-shirt onder je coltrui dragen. 

Basic pullover

Een pullover is een trui die je over een T-shirt, polo of overhemd kunt dragen. Vaak wordt een pullover dan ook gedragen bij een casual doch formele kantoorlook of in de winter als het wat kouder is. een basic pullover in een neutrale, aardse kleur of grijstint kan altijd gedragen worden. heb je een licht overhemd? Dan kun je dit combineren met een lichte pullover of juist zorgen dat de pullover donker is, zodat je de focus op de pullover richt. Kijk eens op Genti kleding voor leuke pullovers die bij jou in de smaak vallen. 

Pullover contrast

Vaak is het bij een pullover leuk om te zorgen voor wat speelsheid en contrast. Heb je een licht overhemd? Zorg dan voor een gekleurde of donkere pullover, om voor een speels contrast in je outfit te zorgen. Je kunt de outfit vervolgens afmaken met een basic pullover en sneakers. Zo kun je prima op kantoor verschijnen.

Write A Comment