Een mooie egale huid die straalt van gezondheid willen we allemaal wel, maar vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Wij geven tips over een aantal huidverzorgingsproducten en leggen je uit waar jij zelf op kan letten om op natuurlijke wijze een stralende en egale huid te verkrijgen en behouden. Ben je ook jaloers op vrouwen en celebraties die een perfecte huid lijken te hebben? Geen zorgen! Een mooie en perfecte huid is met deze ultieme tips ook voor jou binnen handbereik.

Belangrijke tips voor je huid

Lang niet iedereen heeft een mooie huid die altijd straalt en glanst. Wat is het geheim van vrouwen met een mooie huid? Wij verklappen de vijf beste huidgeheimen.

  1. Dagelijks reinigen

Sta op met een schone huid en ga slapen met een fris gezicht. Het is dus van belang om ’s ochtends en ’s avonds je gezicht te reinigen met de producten die geschikt zijn voor jouw huidtype. Dit geldt ook voor vrouwen die geen make-up gebruiken. Je poriën worden nog schoner wanneer je een borstel gebruikt. 

  1. Veel water drinken

Misschien heb je dit wel vaker gehoord, maar het is en blijft belangrijk: ‘Drink voldoende water’. Hoeveel voldoende precies is, verschilt per persoon. Als je tussen de 1,5 en 2 liter aanhoudt, zit je altijd goed. Drink je niet graag water? Kies dan voor een kruidenthee.

  1. Gebruik de juiste producten

Is het van belang om je eigen huid te kennen, om een mooie huid op natuurlijke wijze gezond te houden en te verzorgen. Je kunt bijvoorbeeld een gevoelige huid, een vette huid of een droge huid hebben. Je huidtype bepaalt welke producten jij moet gebruiken. Zo heeft een droge huid behoefte aan een hydraterende crème en een vette huid heeft daarentegen meer behoefte aan een Normaderm dagcrème.

  1. Ga sporten

Sporten is erg goed voor je huid, dit hoeft je echt niet elke dag te doen. Ga bijvoorbeeld twee keer in de week hardlopen. Niet alleen vermindert sporten je stress niveau, het helpt ook om de bloedcirculatie te stimuleren. De een goede bloedcirculatie is goed voor je huid. Wanneer je buiten gaat sporten en de zon schijnt, vergeet je dan niet in te smeren!

  1. Blijf van je gezicht af

Ook al was je je handen 25 keer per dag, het is van belang om van je gezicht af te blijven. Op je vingers zitten bacteriën die zorgen voor nieuwe puistjes. Niet iedereen is hier gevoelig voor, maar alle kleine beetjes helpen. Zeker wanneer je de toetsenbord van een computer hebt aangeraakt, is het belangrijk om gedurende dag zo min mogelijk je gezicht aan te raken.

80% van de mensen heeft geen idee wat hun huidtype is.

Een mooie huid voor iedereen

Deze vijf ultieme huidtips zijn voor iedereen goed toe te passen. Het zal altijd iets helpen in het gezonder en mooier maken van je huid. Wil jij jouw perfecte huidproducten delen of heb jij nog meer tips voor een mooie huid? Laat het weten in de reacties!

Write A Comment