Het lente- en zomerseizoen staat weer voor de deur. Dat betekent een klein feestje in de salon, want de vrolijke kleurtjes en prints mogen weer uit de kast worden gehaald. Om jouw klanten van nagels te voorzien die helemaal passen bij de laatste mode, is het belangrijk dat je zelf goed op de hoogte bent van de laatste trends in nagelland. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

The power of pastels

In het lente- en zomerseizoen blijven pasteltinten eindeloos populair. Ook dit seizoen zijn deze prachtige tinten weer helemaal on trend. Met pastelkleuren creëer je in een handomdraai een prachtige, tijdloze look die past bij allerlei lente- en zomeroutfits en de handen een vrolijke, zonnige uitstraling geeft. Wil jij de pastellook extra feestelijk maken? Dan kan je ervoor kiezen om de nagels af te lakken met een glittercoating. Geeft jouw klant de voorkeur aan een wat stoerdere look? Dan kan je ervoor kiezen om de nagels af te werken met een matte topcoat. De pasteltrend biedt voor elke klant mogelijkheden.

Take a walk on the wild side: Animalprints met een zomerse twist

Animalprints gaan al een aantal seizoenen mee en gelukkig hoeven we ook voor het komende seizoen nog geen afscheid te nemen van deze feestelijke print. In het nieuwe seizoen is de animalprint kleurrijk en opvallend en mogen er allerlei kleurcombinaties gebruikt worden. Van een kleurrijke panterprint tot een slangenprint in een verrassende pastelkleur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je fantasie de vrije loop.

A pop of color

Omdat het zomerseizoen voor de deur staat, mogen we weer gebruik maken van felle, opvallende kleuren. Kleuren zoals koraalrood, fuchsiaroze, helderblauw en zonnig geel zijn dus weer van harte welkom in de salon. Combineer deze prachtige, opvallende kleuren met een bijzondere nailwrap in dezelfde tinten en je creëert in een handomdraai een prachtige look waar jouw klanten weer weken plezier van hebben.

De laatste trends aanbieden? Het belang van een betrouwbare nagelgroothandel

Wil jij de laatste trends op het gebied van nagels direct in jouw salon kunnen aanbieden? Dan is het belangrijk dat je bij een betrouwbare nagelgroothandel terecht kunt, waar ze de trendproducten binnen een aantal dagen kunnen leveren. Kies altijd voor een nagelgroothandel waar ze met je meedenken en waar je terecht kunt voor tips, informatie en advies over allerlei producten. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Write A Comment